Hírek

Nyilvános hangverseny főpróba 2020. augusztus 14.

Kedves Közönségünk!

Jó hírrel szolgálhatunk azoknak, akiknek eddig – legnagyobb sajnálatunkra – nem ígérhettük meg, hogy augusztus 15-i Ajándékkoncertünkre belépőt biztosítunk. Zenekarunk ugyanis a Szegedi Szabadtéri Játékok vezetésével egyetértésben úgy határozott, hogy az óriási érdeklődésre való tekintettel nyilvánossá teszi a hangverseny 14-i főpróbáját.

A főpróba, melyet alapos előkészítés és hangosítási próba is megelőz, várhatóan az előadással azonos minőségű megszólalást, teljes értékű zenei élményt biztosít, így akinek 15-ére nem sikerült jegyhez jutnia, 14-én 21 órakor maradéktalanul élvezheti a 250 éve született Beethoven műveiből szerkesztett műsort.

A jegyhez jutás módja azonos az eddigiekhez: az igényeket Facebook-oldalunkon küldött privát üzenetben, vagy a honlapunkon feltüntetett címre (Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) küldött e-mailben kérjük jelezni. Belépőjegyeket a készlet erejéig tudunk biztosítani, a sikeres regisztrációról visszajelzést küldünk. A helyre szóló belépőket július 27-én és 28-án, valamint augusztus 13-án és 14-én 9 és 13 óra között lehet átvenni a Szegedi Szimfonikus Zenekar székházában, a Korzó Zeneházban.

Örülünk, hogy a járványveszély miatti nézőszám-korlátozást ellensúlyozni tudjuk azzal, kétszer is eljátszhatjuk közönség előtt e nagyszerű zeneműveket. Kérjük, jelezzék jegyigényüket - szeretettel várjuk az érdeklődőket!