Hírek

2020/2021 hangversenyévad programok

Kérjük, tekintse meg a 2020/2021-es hangversenyévad programjait: LETÖLTÉS

Az esti sorozatokra váltott hangversenybérletek 7 koncertre érvényesek. A tetszés szerint választott Vaszy-, vagy Fricsay-bérlet 6 zenekari koncertjéhez kapcsolódik a Dómban megrendezésre kerülő Bónusz hangverseny. A bérlettulajdonosok a bérletüket (...)


Tovább a teljes cikkre

Nézői tájékoztató a járványügyi óvintézkedésekről

Kedves Közönségünk!

Nagy örömünkre megkezdhetjük koncertsorozatainkat a Szegedi Nemzeti Színházban, ugyanakkor fontos, hogy a hangversenyek ne fokozzák a járványveszélyt, tehát olyan körülmények között valósuljanak meg, amelyek biztosítják a nézők egészségének megőrzését.

Ennek érdekében a koncertekre (...)


Tovább a teljes cikkre

Nyilvános hangverseny főpróba 2020. augusztus 14.

Kedves Közönségünk!

Jó hírrel szolgálhatunk azoknak, akiknek eddig – legnagyobb sajnálatunkra – nem ígérhettük meg, hogy augusztus 15-i Ajándékkoncertünkre belépőt biztosítunk. Zenekarunk ugyanis a Szegedi Szabadtéri Játékok vezetésével egyetértésben úgy határozott, hogy az óriási érdeklődésre való tekintettel (...)


Tovább a teljes cikkre

Tájékoztató a 2020/2021-es évad bérleteiről

Kedves Bérlettulajdonosok! Tisztelt Hölgyeim és Uraim!
 
A tavaszi járványügyi korlátozások több hangversenyünk elmaradását eredményezték, így az Önök által megvásárolt bérletekben szereplő koncerteket nem tudtuk maradéktalanul teljesíteni. Természetesen ebben a helyzetben kárpótlásról kell gondoskodnunk, (...)


Tovább a teljes cikkre

Videóüzenet 40.

Kedves Közönségünk! Tisztelt Hölgyeim és Uraim!

A járványveszély miatti korlátozások idején indítottuk útjára "Élő koncert helyett" című sorozatunkat, melyet - sokak kérésére - a vészhelyzet megszűntével is folytattunk. Mostanáig!

A zenehallgatásra szinte végtelen lehetőséget nyújt az internet, de mi (...)


Tovább a teljes cikkre